Το παράνομο τηλεοπτικό τοπίο της Αττικής

Unknown | 11/29/2012 12:36:00 π.μ. | 0 σχόλια




Παράνομοι τηλεοπτικοί σταθμοί Αθηνών
Περιοχή Λήψης : Νέος Κόσμος
Κεραίες Λήψης:
1) Εξωτερική κεραία ταράτσας αποτελούμενη από:
- Κεραία UHF με κατεύθυνση λήψης προς Υμηττό
- Κεραία VHF με κατεύθυνση λήψης προς Πάρνηθα
2) Εσωτερική κεραία UHF/VHF

Οι λήψεις αφορούν τους παράνομους τηλεοπτικούς σταθμούς της Αθήνας, που εκπέμπουν στις συχνότητες S 11, VHF 8, UHF 68, VHF 4, S 40 και S 39. Σε καθεμία από τις παρακάτω σελίδες υπάρχει ξεχωριστή αναφορά λήψης για τον κάθε σταθμό από τους προαναφερθέντες (δηλαδή μόνο για έναν σταθμό στην κάθε σελίδα), στην οποία αναφέρεται η συχνότητα του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, το κέντρο εκπομπής του, ποια κεραία λήψης από τις προαναφερθείσες χρησιμοποιήθηκε για την συγκεκριμένη λήψη του και μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η λήψη του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού με τα χαρακτηριστικά που αναφέρει η σελίδα. Η λήψη των τηλεοπτικών σταθμών S 11, VHF 8 και UHF 68 έγινε μόνο με την εξωτερική κεραία ταράτσας. Η λήψη του τηλεοπτικού σταθμού S 39 έγινε μόνο με την εσωτερική κεραία. Στους τηλεοπτικούς σταθμούς VHF 4 και S 40 έγιναν δυο ξεχωριστές λήψεις, όπου η μία έγινε με την εξωτερική κεραία ταράτσας και η άλλη με την εσωτερική κεραία. Προσοχή: Επειδή οι περισσότεροι από τους παρακάτω τηλεοπτικούς σταθμούς (δηλαδή όλοι εκτός του UHF 68), μεταδίδουν κυρίως προγράμματα με ακατάλληλο περιεχόμενο για ανηλίκους, θα πρέπει να αναφέρουμε πως για ευνόητους λόγους έχουμε φροντίσει έτσι ώστε όλες οι παρακάτω φωτογραφίες λήψης των σταθμών να απεικονίζουν στιγμιότυπα (των σταθμών) στα οποία δεν περιέχεται ακατάλληλο περιεχόμενο για ανηλίκους και επίσης οι διαφημιστικοί τηλεφωνικοί αριθμοί που προβάλλονται από όλους τους εν λόγω τηλεοπτικούς σταθμούς έχουν επικαλυφθεί από εμάς, έτσι ώστε να μην φαίνονται καθόλου στις παρακάτω φωτογραφίες. [Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2012]

  • S 11 Κέντρο εκπομπής: (Μάλλον???) Ποικίλο Όρος [Λήψη με εξωτερική κεραία ταράτσας.]
  • VHF 8 Κέντρο εκπομπής: Άγνωστο [Λήψη με εξωτερική κεραία ταράτσας.]
  • UHF 68 Κέντρο εκπομπής: Υμηττός [Λήψη με εξωτερική κεραία ταράτσας.] Ο σταθμός μεταδίδει μόνο μέντιουμ όλο το 24ωρο.
  • VHF 4 Κέντρο εκπομπής: (Μάλλον???) Ποικίλο Όρος [Λήψη με εξωτερική κεραία ταράτσας.]
  • VHF 4 Κέντρο εκπομπής: (Μάλλον???) Ποικίλο Όρος [Λήψη με εσωτερική κεραία.]
  • S 40 Κέντρο εκπομπής: (Μάλλον???) Ποικίλο Όρος [Λήψη με εξωτερική κεραία ταράτσας.]
  • S 40 Κέντρο εκπομπής: (Μάλλον???) Ποικίλο Όρος [Λήψη με εσωτερική κεραία.]
  • S 39 Κέντρο εκπομπής: Άγνωστο [Λήψη με εσωτερική κεραία.] Δεν λαμβάνεται σχεδόν καθόλου. Ακριβώς την ίδια λήψη έχει και με την εξωτερική κεραία. Σε μονοκατοικία στο Ζωγράφου με εξωτερική κεραία ταράτσας UHF με κατεύθυνση λήψης προς Υμηττό, λαμβάνεται αρκετά καλύτερα (με αρκετά χιόνια στην εικόνα δηλαδή αλλά παρακολουθείται άνετα και λαμβάνεται με έγχρωμη εικόνα αλλά και με ήχο).
  •  
  •  









    Το athenstvchannels.blogspot.gr ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη fasma για την πολύ καλή δουλειά του και την παραχώρηση του άρθρου του.

Category:

0 σχόλια