H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΜΕ ΕΓΝΑΤΙΑ TV ΦΕΡΝΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΟΜ - GR TV ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Unknown | 1/27/2013 01:20:00 π.μ. | 1 σχόλια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ATHENS TV CHANNELS
O γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας,  ξεκινά ένα καινούργιο τηλεοπτικό ταξίδι στο κανάλι Εγνατία tv.Ερωτήματα δημιουργεί αυτή η συνεργασία όσο αφορά τις εξελίξεις για το κανάλι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ZOOM.
Ως γνωστον  στο νέο πρόγραμμα του ΖΟΟΜ  μέσα από την ενότητα GR TV θα παρουσίαζε και ο Κώστας Χαρδαβέλλας την εκπομπή του 'ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ' από τον Ιανουάριο μαζί με το υπόλοιπο νέο πρόγραμμα του σταθμού όπως μας ενημέρωναν τα σχετικά trailers .
Ο Ιανουάριος φτάνει σχεδόν στο τέλος του και ακόμα δεν υπάρχουν νεότερα και πληροφορίες για το ποτέ θα βγει στον 'αέρα' το νέο πρόγραμμα .
Ένα θετικό σενάριο που μπορεί να επικρατήσει είναι η αναμετάδοση της εκπομπής του δημοσιογράφου από το GR TV στο ΕΓΝΑΤΙΑ TV ,στα πλαίσια συνεργασίας του Αθηναικού ΖΟΟΜ με περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς μιας και το ΖΟΟΜ δεν έχει πανελλαδική άδεια εκπομπής .
Αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει  ,αναμένονται εξελίξεις για την παρουσία του Κώστα Χαρδαβελλα στο ΖΟΟΜ αλλά και γενικότερα για το κανάλι ...

Η ανακοίνωση του καναλιού Εγνατία tv  αναφέρει:
"Η Εγνατία τηλεόραση και ο Κώστας Χαρδαβέλλας ενώνουμε από σήμερα τα χέρια μας, για την Ελλάδα των ονείρων μας. Για την Ελλάδα της επόμενης μέρας που έχει ανάγκη τον αντικειμενικά ενημερωμένο πολίτη, την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και αξιοπρέπειας, τη δημοσιογραφία της Αλήθειας.
Ξεκινάμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι. Η Εγνατία Τηλεόραση, ο Κώστας Χαρδαβέλλας και εσείς. Όλοι όσοι δεν νιώθετε «σιωπηλά πρόβατα προς σφαγή» αλλά ελεύθεροι και «υπέροχοι ως Έλληνες»".

Category: , ,

1 σχόλιο:

  1. πολύ δεν μας τα πρήξανε οι τριανταφυλλο-χαλβαδελες???
    πολύ διαφήμιση και από "έργα" τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή